Search

ΕΝΑΣ ΦΟΥΡΝΟΣ ΣΥΝΑΝΤΙΕΤΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΚΙ ΕΝΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΣΕ ΜΙΑ ΚΡΥΜΜΕΝΗ ΓΩΝΙΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ. ΤΟ FEYROUZ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΦΡΕΣΚΟ ARTISANAL STREET FOOD ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ.


ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η μεσογειακή κουζίνα συναντά την γαστρονομική ιστορία της οικογένειας από το Λεβάντε.

Διαλεγμένες πρώτες ύλες και χειροποίητα εδέσματα

Ιστορία και συνταγές, υλικά και μνήμες

H κυρία Φεϊρούζ φτιάχνει το πιο αυθεντικό λαχματζούν στην Αθήνα.Μια χαρισματική μαγείρισσα από την Αλεξανδρέττα και οι δύο γιοι της, βρίσκονται πίσω από τη μεγάλη επιτυχία ενός καταπληκτικού μαγαζιού με ανατολίτικες γεύσεις στο κέντρο της πόλης.

-Σοφία Αλεξίου, Popaganda

Αντί να γράψει το μυθιστόρημα της ζωής της, η Φεϊρούζ-Ελένη από την Αλεξανδρέττα της Αντιόχειας -πόλη στην Τουρκία στα σύνορα με τη Συρία, απέναντι από την Κύπρο- τον Μάρτιο του 2014 αποφάσισε να διηγηθεί την ιστορία της με μυρωδιές και γεύσεις.

-Δάφνη Καραπιπέρη, Γαστρονόμος

Ακολουθήστε μας στο Instagram.

It seams that you haven't connected with your Instagram account